Zeezicht Scheveningen

Aan de Hellingweg in Scheveningen is door Stebru een nieuw veertig meter hoog woongebouw gebouwd, Zeezicht. 

Project: Zeezicht
Plaats: Scheveningen
Architect: Klunder Architecten
Aannemer: Stebru
Opdrachtgever: Stebru
Product: Kawneer Kozijnen en vliesgevels
Jaar van realisatie: 2020

Aan de Hellingweg in Scheveningen is door Stebru een nieuw veertig meter hoog woongebouw gebouwd, Zeezicht. 

Een uniek gebouw op de grens van zee, stad en haven naar ontwerp van Klunder Architecten.

De gekromde gevel is geïnspireerd op het grootzeil en de beëindiging van de gevel staat symbool voor de boeg van een scherp jacht.

Deze bijzondere gevel is door ons voorzien van in totaal 2715 m2 kozijnen in het Kawneer-systeem waardoor de bewoners vanuit hun hoogwaardige huurappartementen een fantastisch uitzicht hebben over de voorhaven, zee, duinen en stad. De doorlopende balkons en de vele te openen delen in de gevel onderstrepen het open karakter van het gebouw. Ook de stelkozijnen, inclusief dichtingen zijn door ons geleverd en gemonteerd. Hierdoor hebben we voor dit gebouw een volledige gevelsluiting gerealiseerd.

Op de begane grond zijn commerciële (kantoor)ruimte gerealiseerd. Deze gevel is door ons uitgevoerd als vliesgevel, eveneens met profielen van Kawneer.

Deel dit project

De gevels van Plus Ultra Amsterdam springen direct in het oog

Op het Medical Business Park in Amsterdam Zuidoost is Plus Ultra gerealiseerd.
De transparante gevels voorzien van verticale banen met zwarte PV-panelen die wij in opdracht van Wijnen Bouwgroep plaatsten, springen meteen in het oog. De PV-panelen fungeren niet alleen als energie-opwekkers, maar vormen ook nog eens een passieve zonwering én verlevendigen het gevelbeeld.

Floating Gardens & Slotermeerschool Amsterdam

Floating Gardens is het eerste transformatieproject in Amsterdam Sloterdijk-centrum waarbij een bestaand kantoorpand plaats maakt voor een iconisch, energiezuinig én energieopwekkend gebouw.
Het project sluit perfect aan op de missie van Synchroon en Gemeente Amsterdam én op die van De Groot & Visser: mooie en duurzame gebouwen en omgevingen creëren die een blijvende waarde hebben voor de stad.

De Groot en Visser
De Groot en Visser