Zeezicht Scheveningen

Aan de Hellingweg in Scheveningen is door Stebru een nieuw veertig meter hoog woongebouw gebouwd, Zeezicht. 

Project: Zeezicht
Plaats: Scheveningen
Architect: Klunder Architecten
Aannemer: Stebru
Opdrachtgever: Stebru
Product: Kawneer Kozijnen en vliesgevels
Jaar van realisatie: 2020

Aan de Hellingweg in Scheveningen is door Stebru een nieuw veertig meter hoog woongebouw gebouwd, Zeezicht. 

Een uniek gebouw op de grens van zee, stad en haven naar ontwerp van Klunder Architecten.

De gekromde gevel is geïnspireerd op het grootzeil en de beëindiging van de gevel staat symbool voor de boeg van een scherp jacht.

Deze bijzondere gevel is door ons voorzien van in totaal 2715 m2 kozijnen in het Kawneer-systeem waardoor de bewoners vanuit hun hoogwaardige huurappartementen een fantastisch uitzicht hebben over de voorhaven, zee, duinen en stad. De doorlopende balkons en de vele te openen delen in de gevel onderstrepen het open karakter van het gebouw. Ook de stelkozijnen, inclusief dichtingen zijn door ons geleverd en gemonteerd. Hierdoor hebben we voor dit gebouw een volledige gevelsluiting gerealiseerd.

Op de begane grond zijn commerciële (kantoor)ruimte gerealiseerd. Deze gevel is door ons uitgevoerd als vliesgevel, eveneens met profielen van Kawneer.

Deel dit project

Metamorfose voor Noordkade in H.I. Ambacht

De Noordkade in Hendrik Ido Ambacht heeft een ware metamorfose ondergaan van ‘gewone’ waterbushalte in een bruisend en levendig plein.
Aan weerszijden van de trappen naast het ponton van de waterbus zijn twee flinke multifunctionele gebouwen gerealiseerd die op een hedendaagse manier verwijzen naar het industriële, maritieme en ruige karakter van de plek.

Meldkamer Apeldoorn

De glazen gevel van de nieuwe Meldkamer in Apeldoorn als “wakend oog” over de omgeving

Nieuw schoolgebouw voor AICS

Het vele daglicht dat bij de nieuwe International Community School in Amsterdam door de ramen naar binnen valt, draagt bij aan het welzijn van de leerlingen en daarmee aan de leerprestaties.

De Groot en Visser
De Groot en Visser