building human energy

De Groot & Visser is een innovatieve organisatie. Met onze partners bouwen wij aan een duurzame en mooie wereld met integrale gevelconcepten.

Voor ieder project de juiste geveloplossing; advies op maat is waar u op kunt rekenen

Integrale geveloplossingen die passen bij uw situatie is waar wij voor staan. Met oplossingen op maat die aansluiten bij uw budget en technische wensen. Daarbij bouwen we aan hechte relaties. Wij geloven in het bundelen van onze krachten. We delen kennis met bouwpartners en staan opdrachtgevers van A tot Z bij in het bouwproces, van ontwerp tot en met duurzaam onderhoud.  Samen voor kwaliteit 

Vanuit een groen hart voor mens en milieu, voor nu en de generaties die volgen.

Iedereen verdient een gezond leefklimaat. Nu en de generaties die volgen. De aarde is van ons allemaal. Daar willen we nog lang van genieten. Met en voor elkaar bouwen dat doen wij met plezier en energie! Samen staan we sterker. Daarom bundelen we onze kennis met vakmensen die elkaar aansteken in enthousiasme. Bouwen met en voor mens en milieu, dat is het uitgangspunt. Zo blijven we samen innoveren en bereiken we resultaten waar we trots op zijn.

Altijd met oog voor de toekomst van onze planeet, het milieu en duurzame innovaties.

Duurzame gebouwen die bijdragen aan gezonde klimaatdoelstellingen. Daar krijgen wij energie van. We sluiten onze ogen niet voor de uitdagingen van bebouwing voor het milieu. Samen met specialisten ontwikkelen we innovatieve oplossingen die hierop antwoord geven. Zo slaan we een brug tussen innovatief bouwen en een groen klimaat. Naast de voordelen voor de planeet, heeft het ook voordelen voor onze opdrachtgevers. 

De mensen die het doen

Dit zijn onze mensen. Bouwkrachten, visionairs, tekenaars, denkers en doeners. Samen staan ze klaar om een project voor jullie te realiseren.

We bouwen aan een duurzame toekomst en hechte relaties. Tijdens het bouwtraject nemen wij de verantwoordelijkheid voor de complete gevel. En dit geeft overzicht. Zo houden we de lijnen kort, de communicatie helder en de planning doelgericht. Samen met ons team kunnen we alle projecten voor jullie realiseren. 

Anita de Groot

Directeur en eigenaar bij De Groot & Visser

Harm Spronk

Directeur bij De Groot & Visser

Oprichter

Floor de Groot

Oprichter De Groot & Visser

Martin van de Ketterij

Management bij De Groot & Visser

De Groot en Visser
De Groot en Visser