Transformatie voor WC Bentinckplein

Aan het Bentinckplein in Rotterdam wordt een geheel nieuw winkelgebouw met parkeerdek gemaakt. De nieuwbouw wordt over de bestaande bouw geplaatst. Pas achteraf wordt de bestaande bebouwing gesloopt, waardoor de winkels het grootste deel van de bouw open kunnen blijven.

Appel architecten maakte voor ontwikkelaar Kennemerland Beheer (KB-winkels) het robuuste ontwerp. Het architectenbureau wil met hun ontwerpen ‘simpelweg een mooiere wereld maken’ en plekken creëren waar je fijn kan wonen, werken en recreëren. Een motto wat perfect aansluit op de filosofie van De Groot & Visser: “samen bouwen aan een prettige en gezonde wereld met duurzame gevels”. Niet zo gek dus dat gekozen is voor onze gevels!

In opdracht van Van der Pijl Bouwbedrijf zullen we vlak na de zomer starten met het plaatsen van Schüco vliesgevels en kozijnen van het winkelcentrum en de 2 grote liften naar het parkeerdek.

Deel dit artikel

Nieuwe thuisbasis voor ABN AMRO

De nieuwe Wicona kozijnen en vliesgevels en de bestaande kozijnen die wij zullen upgraden en herplaatsen dragen mede bij aan de ambitie van ABN AMRO om met de herontwikkeling van hun kantoor te voldoen aan het klimaatakkoord van 2030.

Herontwikkeling voor Brainpark I

Op kantorenpark Brainpark I in Rotterdam wordt op de plek van een bestaand kantoorpand een plan ontwikkeld met ca. 614 woningen. De vliesgevels in de plint en de elementgevel in de woningen die wij zullen plaatsen, zullen zorgen voor een hoge transparantie.

De Groot en Visser
De Groot en Visser