Transformatie voor WC Bentinckplein

Aan het Bentinckplein in Rotterdam wordt een geheel nieuw winkelgebouw met parkeerdek gemaakt. De nieuwbouw wordt over de bestaande bouw geplaatst. Pas achteraf wordt de bestaande bebouwing gesloopt, waardoor de winkels het grootste deel van de bouw open kunnen blijven.

Appel architecten maakte voor ontwikkelaar Kennemerland Beheer (KB-winkels) het robuuste ontwerp. Het architectenbureau wil met hun ontwerpen ‘simpelweg een mooiere wereld maken’ en plekken creëren waar je fijn kan wonen, werken en recreëren. Een motto wat perfect aansluit op de filosofie van De Groot & Visser: “samen bouwen aan een prettige en gezonde wereld met duurzame gevels”. Niet zo gek dus dat gekozen is voor onze gevels!

In opdracht van Van der Pijl Bouwbedrijf zullen we vlak na de zomer starten met het plaatsen van Schüco vliesgevels en kozijnen van het winkelcentrum en de 2 grote liften naar het parkeerdek.

Deel dit artikel

Binckhorst is volop in beweging

Binckhorst, een voormalig industrie- en bedrijventerrein aan de rand van Den Haag, is volop in beweging en wordt de komende jaren getransformeerd tot innovatief en duurzaam woon-/werkgebied.
Duurzaamheid en natuurinclusiviteit zijn dé speerpunten in de Binckhorst. Niet zo gek dus dat uitvoerend aannemer Waal na een intensief voortraject heeft gekozen voor De Groot & Visser als gevelleverancier!

De Groot en Visser
De Groot en Visser