Werken met duurzame materialen én goedkoper uit zijn?

Met duurzame producten – of functioneel onderhoud – de levensduur van aluminium ramen, deuren of zonwering verlengen? Het kan! Vervanging kan worden uitgesteld of zelfs voorkomen. Oud materiaal hoeft niet te worden afgevoerd en er zijn geen grondstoffen nodig voor nieuwe producten. Goed voor het milieu en de portemonnee dus!

Zonnepanelen onderdeel van gevel

De huidige BENG-eisen vragen steeds meer van een gebouw en daarmee ook van de  gevel. Bij het ontwerp van de gevel kan gebruik gemaakt worden van zonwering en zonnepanelen om te voldoen aan deze eisen.

De functionele en esthetische mogelijkheden zijn groot! De Groot & Visser heeft brede ervaring in het leveren en monteren van zowel zonwering als zonnepanelen waardoor een totaaloplossing geboden wordt.

Benieuwd naar PV-panelen? Neem contact op:

aanvraag@gv.nl

Gevex professionele zonwering

Een prettige werk- en leefomgeving, klimaatbeheersing en duurzaam ondernemen. Allemaal voordelen van een optimale zonwering. Met een goede zonwering is de binnentemperatuur goed te regelen. Zo hoeft er in de winter- en zomermaanden weinig gebruik gemaakt te worden van verwarming of airco. Wij werken samen met specialisten in zonwering, waardoor we de voorzieningen al in de gevel meenemen. Efficiënt en duurzaam werken noemen we dat!

Benieuwd naar Gevex? Neem contact op:

info@gevex.nl

BiCo-Skin

Een gevel volledig naar wens laten maken kan een duur kostenplaatje worden. Vaak zijn materialen voor gevels zwaar of is het niet mogelijk om de vorm te krijgen die u in gedachten heeft.

Hier maakt BiCo-Skin het verschil. Een nieuwe gevel die zijn tegenstanders op nagenoeg alle vlakken uitdaagt. Niet alleen is BiCo-Skin lichtgewicht, betaalbaar, duurzaam, en brandveilig, ook door de unieke manier van fabriceren worden hijsbewegingen sterk gereduceerd.

Benieuwd naar BiCo-Skin? Neem contact op:

aanvraag@gv.nl

Ciskin

Deze gevel is een voorbeeld van duurzaam bouwen. Zo samengesteld dat het makkelijk te demonteren is, waardoor het – met eventuele aanpassingen – voor een volgend project gebruikt kan worden. De levensduur van de gevel wordt aanzienlijk verlengd en er zijn minder tot geen nieuwe grondstoffen nodig.

Benieuwd naar Ciskin? Neem contact op:

aanvraag@gv.nl

De aarde is van 

ons allemaal

Iedereen verdient een gezond leefklimaat. Nu en de generaties die volgen. De aarde is namelijk van ons allemaal. En daar willen we nog lang van genieten. Daarom is duurzaamheid altijd verbonden aan onze werkwijze in geveltechniek. Dit is ons actieve milieubeleid:

✓ Zoveel mogelijk beperken van de milieueffecten in onze bedrijfsvoering.

✓ Continue ontwikkeling in het verbeteren van milieuprestaties.

✓ Scherp op het voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

✓ Duurzame materialen, minder energieverbruik en recycling zijn vaste onderdelen in het werkproces.

✓ Actief lid van organisaties die streven naar milieuverbetering en duurzaamheid.

✓ Samenwerking met specialisten die duurzaamheid net zo hoog hebben staan.

Onderhoud voor de toekomst

We bouwen aan een duurzame toekomst en hechte relaties. Verantwoord bouwen stopt niet na oplevering. Wij blijven betrokken om zo een optimale levensduur van gebouwen en woningen te garanderen. Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat de gevel technisch, functioneel en esthetisch van hoge kwaliteit blijft. Naast een lange levensduur levert dit ook een moderne uitstraling en lager energieverbruik op.

Kies uit de volgende opties: Functioneel onderhoud, esthetisch onderhoud of een 24/7 servicecontract.

Functioneel onderhoud: altijd een optimale werking en lange levensduur.

Esthetisch onderhoud: een gevel die als nieuw blijft onder iedere omstandigheid.

24/7 service: de meest snelle service bij onvoorziene situaties vanuit één aanspreekpunt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een onderhoudscontract? Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze afdeling Service & Onderhoud via Sophie van Delzen, 0183-646566, servicedesk.pui@gv.nl. Sophie vertelt u graag alles over de mogelijkheden.

De Groot en Visser
De Groot en Visser