The Wing Amsterdam

De donkerbronzen kozijnen en vliesgevels geven het woongebouw een sjieke uitstraling

Project: The Wing
Plaats: Amsterdam
Architect: Powerhouse Company
Aannemer: Dura Vermeer Bouw Midden West
Opdrachtgever: Amvest
Product: Schüco kozijnen, Schüco vliesgevel
Jaar van realisatie: 2021

De nieuwe stadswijk Overhoeks aan de noordzijde van het IJ is volop in beweging. Overhoeks verandert in een trendy stedelijke wijk voor wonen, werken, restaurants, cafés en culturele voorzieningen.

Na de B*Mine toren, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en verschillende appartementencomplexen hebben we nu ook The Wing in opdracht van Dura Vermeer Bouw Midden West voorzien van 3376 m2 kozijnen en 158 m2 vliesgevel beide in het Schüco-systeem. De kozijnen en vliesgevels zijn in donkerbrons uitgevoerd wat het woongebouw een sjieke uitstraling geeft.

Deel dit project

Metamorfose voor Noordkade in H.I. Ambacht

De Noordkade in Hendrik Ido Ambacht heeft een ware metamorfose ondergaan van ‘gewone’ waterbushalte in een bruisend en levendig plein.
Aan weerszijden van de trappen naast het ponton van de waterbus zijn twee flinke multifunctionele gebouwen gerealiseerd die op een hedendaagse manier verwijzen naar het industriële, maritieme en ruige karakter van de plek.

Meldkamer Apeldoorn

De glazen gevel van de nieuwe Meldkamer in Apeldoorn als “wakend oog” over de omgeving

Nieuw schoolgebouw voor AICS

Het vele daglicht dat bij de nieuwe International Community School in Amsterdam door de ramen naar binnen valt, draagt bij aan het welzijn van de leerlingen en daarmee aan de leerprestaties.

De Groot en Visser
De Groot en Visser