Grootse plannen voor Plus Ultra Utrecht

Op donderdag 13 april is officieel gestart met de bouw van het duurzame bedrijfsverzamelgebouw Plus Ultra Utrecht. Universiteit Utrecht en Stichting Utrecht Science Park kozen voor Kadans Science Partner voor de ontwikkeling van het gebouw wat zeer toekomstbestendig en energieneutraal belooft te worden.

Zo wordt er ingezet op een BREEAM-NL Outstanding certificering en een volledig energieneutraal gebouw met BENG 2 <0.

De Hueck Trigon Unit L elementgevels met PV luifelconstructies en de vliesgevels van Hueck Trigon 60 die wij in opdracht van Goossen te Pas in het ontwerp van Cepezed zullen plaatsen, dragen er mede toe bij deze doelstelling te bereiken. Plus Ultra Utrecht zal 22.880 m2 aan kantoor- en laboratoriumruimte bieden, bedoeld voor R&D start-ups en scale-ups binnen de gezondheidszorg, life sciences en duurzaamheid.

Deel dit artikel

Elk gebouw vraagt om zijn eigen geveloplossing

Geen enkel gebouw is hetzelfde! Een standaard geveloplossing bestaat dan ook niet. Ons Techniek Team denkt graag met u mee over de gevel die het best bij uw gebouw past.
Zo bent u verzekerd van de beste systeemoplossing voor uw gevel!

Nieuwe thuisbasis voor ABN AMRO

De nieuwe Wicona kozijnen en vliesgevels en de bestaande kozijnen die wij zullen upgraden en herplaatsen dragen mede bij aan de ambitie van ABN AMRO om met de herontwikkeling van hun kantoor te voldoen aan het klimaatakkoord van 2030.

De Groot en Visser
De Groot en Visser