Fase 2 Logistieke dienstverlener Weert van start

Op het bedrijventerrein Kampershoek in Weert is Wijnen Bouw Schijndel gestart met de 2e fase van de nieuwbouw van een distributiecentrum voor een logistieke dienstverlener. Het distributiecentrum is volledig geautomatiseerd met veel aandacht voor een optimaal klimaat en comfort voor alle gebruikers van het gebouw. Niet zo gek dus dat gekozen is voor de Schüco kozijnen en vliesgevels die wij zullen engineeren, produceren en monteren.

Het warehouse legt de lat hoog op het gebied van duurzaamheid met de BREEAM ambitie Excellent.

Na de zomer zullen we starten met het plaatsen van 194 stuks Schüco kozijnen en 292 m2 Schüco vliesgevel in het ontwerp van DENC Netherlands B.V.

Deel dit artikel

Nieuwe thuisbasis voor ABN AMRO

De nieuwe Wicona kozijnen en vliesgevels en de bestaande kozijnen die wij zullen upgraden en herplaatsen dragen mede bij aan de ambitie van ABN AMRO om met de herontwikkeling van hun kantoor te voldoen aan het klimaatakkoord van 2030.

Herontwikkeling voor Brainpark I

Op kantorenpark Brainpark I in Rotterdam wordt op de plek van een bestaand kantoorpand een plan ontwikkeld met ca. 614 woningen. De vliesgevels in de plint en de elementgevel in de woningen die wij zullen plaatsen, zullen zorgen voor een hoge transparantie.

De Groot en Visser
De Groot en Visser