Fase 2 Logistieke dienstverlener Weert van start

Op het bedrijventerrein Kampershoek in Weert is Wijnen Bouw Schijndel gestart met de 2e fase van de nieuwbouw van een distributiecentrum voor een logistieke dienstverlener. Het distributiecentrum is volledig geautomatiseerd met veel aandacht voor een optimaal klimaat en comfort voor alle gebruikers van het gebouw. Niet zo gek dus dat gekozen is voor de Schüco kozijnen en vliesgevels die wij zullen engineeren, produceren en monteren.

Het warehouse legt de lat hoog op het gebied van duurzaamheid met de BREEAM ambitie Excellent.

Na de zomer zullen we starten met het plaatsen van 194 stuks Schüco kozijnen en 292 m2 Schüco vliesgevel in het ontwerp van DENC Netherlands B.V.

Deel dit artikel

Samen bouwen aan een mooiere wereld met duurzame gevels. Dát is wat ons drijft.

FloatingGardens is het eerste transformatieproject in Amsterdam Sloterdijk-centrum waarbij een bestaand kantoorpand plaats maakt voor een iconisch, energiezuinig én energieopwekkend gebouw.
Eind 2022 starten we met het plaatsen van kozijnen en vliesgevel in de 64 meter hoge woontoren en aansluitend in de daaronder gelegen Slotermeerschool en KDV.
Om het invallende zonlicht buiten te houden en daarmee het binnenklimaat aangenaam zal “ons zusje” Gevex zonwering plaatsen.

Van kerk tot appartementen

De kogel is door de kerk! De Sint-Leonarduskerk in Beek en Donk wordt getransformeerd tot 25 appartementen voor ouderen die in de laatste fase van hun leven zitten.
Om een aangename leefomgeving met daglicht te creëren voor de toekomstige bewoners zullen we in opdracht van VBW Realisatie grote ramen plaatsen die naadloos aansluiten bij de bestaande glas-in-lood ramen.

De Groot en Visser
De Groot en Visser