Fase 2 Logistieke dienstverlener Weert van start

Op het bedrijventerrein Kampershoek in Weert is Wijnen Bouw Schijndel gestart met de 2e fase van de nieuwbouw van een distributiecentrum voor een logistieke dienstverlener. Het distributiecentrum is volledig geautomatiseerd met veel aandacht voor een optimaal klimaat en comfort voor alle gebruikers van het gebouw. Niet zo gek dus dat gekozen is voor de Schüco kozijnen en vliesgevels die wij zullen engineeren, produceren en monteren.

Het warehouse legt de lat hoog op het gebied van duurzaamheid met de BREEAM ambitie Excellent.

Na de zomer zullen we starten met het plaatsen van 194 stuks Schüco kozijnen en 292 m2 Schüco vliesgevel in het ontwerp van DENC Netherlands B.V.

Deel dit artikel

Actieve inzet voor vermindering CO2-uitstoot

Bewust omgaan met onze omgeving voor de generaties na ons; dat staat centraal in alles wat wij doen! En zéker ook in wat door de organisatie zelf gedaan wordt. De CO2 -prestatieladder en de CO2-footprint geven inzicht in de stappen die we als bedrijf kunnen nemen om nóg duurzamer te presteren!

Veiligheid begint bij De Groot en Visser al aan de voorkant

Bij De Groot en Visser B.V. hechten we vanzelfsprekend veel waarde aan veilig werken. Afgelopen maand behaalden we de derde trede Veiligheidsladder (tegenwoordig wordt dit de Safety Culture Ladder genoemd). Een belangrijke stap waar wij met de hele organisatie aan werken om veiligheid een nog belangrijkere plaats in onze organisatie te geven.

Onderweg naar een nieuw station Ede-Wageningen

Pal naast het huidige station Ede-Wageningen wordt een nieuw en modern station gebouwd, terwijl het huidige in gebruik blijft. In opdracht van aannemerscombinatie EdesPoort zullen wij de gevels verzorgen.

De Groot en Visser
De Groot en Visser