Fase 2 Logistieke dienstverlener Weert van start

Op het bedrijventerrein Kampershoek in Weert is Wijnen Bouw Schijndel gestart met de 2e fase van de nieuwbouw van een distributiecentrum voor een logistieke dienstverlener. Het distributiecentrum is volledig geautomatiseerd met veel aandacht voor een optimaal klimaat en comfort voor alle gebruikers van het gebouw. Niet zo gek dus dat gekozen is voor de Schüco kozijnen en vliesgevels die wij zullen engineeren, produceren en monteren.

Het warehouse legt de lat hoog op het gebied van duurzaamheid met de BREEAM ambitie Excellent.

Na de zomer zullen we starten met het plaatsen van 194 stuks Schüco kozijnen en 292 m2 Schüco vliesgevel in het ontwerp van DENC Netherlands B.V.

Deel dit artikel

Nieuw leven voor een historische plek in Eindhoven

Met de realisatie van de BunkerToren heeft Eindhoven een nieuwe verrassende en hoogwaardige dynamiek gekregen. De gevelafwerking heeft hier een belangrijke bijdrage in.
Meagan Kerr van Powerhouse Company en Jan-Peter van Honk, projectleider bij De Groot & Visser, vertellen hoe het ontwerp en de keuze voor de Hueck gevels tot stand is gekomen.

Impression: Benthem Crouwel NACO

Herontwikkeling voor Lounge 1 Schiphol

Nu de werkzaamheden rond de verbouwing en vernieuwing van Vertrekhal 1 zijn afgerond, gaat Schiphol aan de slag met de herontwikkeling van Lounge 1.
Passagiers en duurzaamheid staan centraal in het nieuwe ontwerp van Benthem Crouwel NACO.
De herontwikkeling wordt uitgevoerd door ESAP, de bouwcombinatie van SPIE en Equans.
De Schüco vliesgevels die wij in opdracht van ESAP zullen plaatsen, zorgen voor veel lichtinval in de lounge.

De Groot en Visser
De Groot en Visser