Een dag met… Sophie van Delzen

Sophie is accountmanager op de afdeling Service en Onderhoud bij De Groot & Visser B.V. Een afwisselende baan, vindt ze zelf. Is ze niet bezig met een opname op locatie, dan is ze wel bezig met het maken van offertes en calculaties, meekijken met de planning of opstellen van facturaties. Ze maakt dus eigenlijk het hele proces mee en ziet aan het eind of ze haar werk goed gedaan heeft. En dat is precies wat Sophie zo leuk vindt aan haar werk. “Het beste is als je uiteindelijk een tevreden klant ziet.“

Hotels in aanbouw

Bij een aanvraag voor bijvoorbeeld technisch onderhoud van een gebouw heeft ze informatie nodig om een goede offerte op te stellen. Soms betekent dat dat ze naar dat gebouw toe moet om samen met de klant te kijken wat de wensen zijn. Meestal doet Sophie meerdere bezoeken op een dag. “Laatst moest ik een opname doen in Den Haag. Daarna ga ik dan even langs bij onze monteurs op het project Muzentoren. Dat zijn twee hotels in aanbouw, waarvan ik er van begin tot einde bij ben. Ik bekijk wat de voortgang is en of ze nog dingen nodig hebben.” Daarvoor moet Sophie de bouwplaats op. Gelukkig heeft ze standaard een helm en bouwschoenen in de auto liggen. Ondanks dat krijgt ze nog weleens de waarschuwing dat ze ergens niet doorheen kan, omdat ze dan op de bouwplaats komt. Sophie reageert laconiek: “Dan zwaai ik maar even met mijn bouwhelm en zeg dat ik hier moet zijn.”

Wandelende encyclopedie

In de middag werkt ze haar opnames uit en vraagt prijzen op. Maar als het gaat om het uitzoeken van onderdelen, doet Sophie graag een beroep op haar collega. Volgens Sophie “een wandelende encyclopedie.” Er zit veel kennis bij haar team. Dat komt vooral door de leeftijd van haar collega’s. “Ik maak altijd het grapje dat iedereen dubbel zo oud is als ik.” Natuurlijk maakt ze graag gebruik van hun kennis en ervaring. “Ze willen altijd helpen en komen met hun ervaring vaak met dingen waar ik nog niet aan had gedacht.”

“Dan zwaai ik maar even met mijn bouwhelm en zeg dat ik hier moet zijn.”

Deel dit artikel

Nieuw leven voor een historische plek in Eindhoven

Met de realisatie van de BunkerToren heeft Eindhoven een nieuwe verrassende en hoogwaardige dynamiek gekregen. De gevelafwerking heeft hier een belangrijke bijdrage in.
Meagan Kerr van Powerhouse Company en Jan-Peter van Honk, projectleider bij De Groot & Visser, vertellen hoe het ontwerp en de keuze voor de Hueck gevels tot stand is gekomen.

Impression: Benthem Crouwel NACO

Herontwikkeling voor Lounge 1 Schiphol

Nu de werkzaamheden rond de verbouwing en vernieuwing van Vertrekhal 1 zijn afgerond, gaat Schiphol aan de slag met de herontwikkeling van Lounge 1.
Passagiers en duurzaamheid staan centraal in het nieuwe ontwerp van Benthem Crouwel NACO.
De herontwikkeling wordt uitgevoerd door ESAP, de bouwcombinatie van SPIE en Equans.
De Schüco vliesgevels die wij in opdracht van ESAP zullen plaatsen, zorgen voor veel lichtinval in de lounge.

De Groot en Visser
De Groot en Visser