Een dag met… Sophie van Delzen

Sophie is accountmanager op de afdeling Service en Onderhoud bij De Groot & Visser B.V. Een afwisselende baan, vindt ze zelf. Is ze niet bezig met een opname op locatie, dan is ze wel bezig met het maken van offertes en calculaties, meekijken met de planning of opstellen van facturaties. Ze maakt dus eigenlijk het hele proces mee en ziet aan het eind of ze haar werk goed gedaan heeft. En dat is precies wat Sophie zo leuk vindt aan haar werk. “Het beste is als je uiteindelijk een tevreden klant ziet.“

Hotels in aanbouw

Bij een aanvraag voor bijvoorbeeld technisch onderhoud van een gebouw heeft ze informatie nodig om een goede offerte op te stellen. Soms betekent dat dat ze naar dat gebouw toe moet om samen met de klant te kijken wat de wensen zijn. Meestal doet Sophie meerdere bezoeken op een dag. “Laatst moest ik een opname doen in Den Haag. Daarna ga ik dan even langs bij onze monteurs op het project Muzentoren. Dat zijn twee hotels in aanbouw, waarvan ik er van begin tot einde bij ben. Ik bekijk wat de voortgang is en of ze nog dingen nodig hebben.” Daarvoor moet Sophie de bouwplaats op. Gelukkig heeft ze standaard een helm en bouwschoenen in de auto liggen. Ondanks dat krijgt ze nog weleens de waarschuwing dat ze ergens niet doorheen kan, omdat ze dan op de bouwplaats komt. Sophie reageert laconiek: “Dan zwaai ik maar even met mijn bouwhelm en zeg dat ik hier moet zijn.”

Wandelende encyclopedie

In de middag werkt ze haar opnames uit en vraagt prijzen op. Maar als het gaat om het uitzoeken van onderdelen, doet Sophie graag een beroep op haar collega. Volgens Sophie “een wandelende encyclopedie.” Er zit veel kennis bij haar team. Dat komt vooral door de leeftijd van haar collega’s. “Ik maak altijd het grapje dat iedereen dubbel zo oud is als ik.” Natuurlijk maakt ze graag gebruik van hun kennis en ervaring. “Ze willen altijd helpen en komen met hun ervaring vaak met dingen waar ik nog niet aan had gedacht.”

“Dan zwaai ik maar even met mijn bouwhelm en zeg dat ik hier moet zijn.”

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Een dag met… Sophie van Delzen

Bij De Groot & Visser draait het om mensen. Mensen vóór wie we bouwen en mét wie we bouwen. Maar vooral onze eigen mensen. Graag laten we u dan ook kennis met hen maken. Vandaag stellen we u graag accountmanager Serivce en Onderhoud Sophie van Delzen voor.

LCA-berekening en de milieu-impact van onze gevels

De Groot En Visser B.V. wil zich continue ontwikkelen in het verbeteren van milieuprestaties. Duurzame materialen, minder energieverbruik en recycling zijn vaste onderdelen in ons werkproces. Maar we gaan graag een stapje verder! Achter de schermen zijn we bezig om ook de milieu-impact van ons productieproces te verlagen.

Samen sterk voor Oekraïne

De inzamelingsactie voor de Oekraïense vluchtelingen in Kiszewo en Oborniki die we samen met Walko – het bedrijf in Polen wat al sinds jaar en

De Groot en Visser
De Groot en Visser