Een dag met… Sophie van Delzen

Sophie is accountmanager op de afdeling Service en Onderhoud bij De Groot & Visser B.V. Een afwisselende baan, vindt ze zelf. Is ze niet bezig met een opname op locatie, dan is ze wel bezig met het maken van offertes en calculaties, meekijken met de planning of opstellen van facturaties. Ze maakt dus eigenlijk het hele proces mee en ziet aan het eind of ze haar werk goed gedaan heeft. En dat is precies wat Sophie zo leuk vindt aan haar werk. “Het beste is als je uiteindelijk een tevreden klant ziet.“

Hotels in aanbouw

Bij een aanvraag voor bijvoorbeeld technisch onderhoud van een gebouw heeft ze informatie nodig om een goede offerte op te stellen. Soms betekent dat dat ze naar dat gebouw toe moet om samen met de klant te kijken wat de wensen zijn. Meestal doet Sophie meerdere bezoeken op een dag. “Laatst moest ik een opname doen in Den Haag. Daarna ga ik dan even langs bij onze monteurs op het project Muzentoren. Dat zijn twee hotels in aanbouw, waarvan ik er van begin tot einde bij ben. Ik bekijk wat de voortgang is en of ze nog dingen nodig hebben.” Daarvoor moet Sophie de bouwplaats op. Gelukkig heeft ze standaard een helm en bouwschoenen in de auto liggen. Ondanks dat krijgt ze nog weleens de waarschuwing dat ze ergens niet doorheen kan, omdat ze dan op de bouwplaats komt. Sophie reageert laconiek: “Dan zwaai ik maar even met mijn bouwhelm en zeg dat ik hier moet zijn.”

Wandelende encyclopedie

In de middag werkt ze haar opnames uit en vraagt prijzen op. Maar als het gaat om het uitzoeken van onderdelen, doet Sophie graag een beroep op haar collega. Volgens Sophie “een wandelende encyclopedie.” Er zit veel kennis bij haar team. Dat komt vooral door de leeftijd van haar collega’s. “Ik maak altijd het grapje dat iedereen dubbel zo oud is als ik.” Natuurlijk maakt ze graag gebruik van hun kennis en ervaring. “Ze willen altijd helpen en komen met hun ervaring vaak met dingen waar ik nog niet aan had gedacht.”

“Dan zwaai ik maar even met mijn bouwhelm en zeg dat ik hier moet zijn.”

Deel dit artikel

Elk gebouw vraagt om zijn eigen geveloplossing

Geen enkel gebouw is hetzelfde! Een standaard geveloplossing bestaat dan ook niet. Ons Techniek Team denkt graag met u mee over de gevel die het best bij uw gebouw past.
Zo bent u verzekerd van de beste systeemoplossing voor uw gevel!

Nieuwe thuisbasis voor ABN AMRO

De nieuwe Wicona kozijnen en vliesgevels en de bestaande kozijnen die wij zullen upgraden en herplaatsen dragen mede bij aan de ambitie van ABN AMRO om met de herontwikkeling van hun kantoor te voldoen aan het klimaatakkoord van 2030.

De Groot en Visser
De Groot en Visser