Een dag met… Sophie van Delzen

Sophie is accountmanager op de afdeling Service en Onderhoud bij De Groot & Visser B.V. Een afwisselende baan, vindt ze zelf. Is ze niet bezig met een opname op locatie, dan is ze wel bezig met het maken van offertes en calculaties, meekijken met de planning of opstellen van facturaties. Ze maakt dus eigenlijk het hele proces mee en ziet aan het eind of ze haar werk goed gedaan heeft. En dat is precies wat Sophie zo leuk vindt aan haar werk. “Het beste is als je uiteindelijk een tevreden klant ziet.“

Hotels in aanbouw

Bij een aanvraag voor bijvoorbeeld technisch onderhoud van een gebouw heeft ze informatie nodig om een goede offerte op te stellen. Soms betekent dat dat ze naar dat gebouw toe moet om samen met de klant te kijken wat de wensen zijn. Meestal doet Sophie meerdere bezoeken op een dag. “Laatst moest ik een opname doen in Den Haag. Daarna ga ik dan even langs bij onze monteurs op het project Muzentoren. Dat zijn twee hotels in aanbouw, waarvan ik er van begin tot einde bij ben. Ik bekijk wat de voortgang is en of ze nog dingen nodig hebben.” Daarvoor moet Sophie de bouwplaats op. Gelukkig heeft ze standaard een helm en bouwschoenen in de auto liggen. Ondanks dat krijgt ze nog weleens de waarschuwing dat ze ergens niet doorheen kan, omdat ze dan op de bouwplaats komt. Sophie reageert laconiek: “Dan zwaai ik maar even met mijn bouwhelm en zeg dat ik hier moet zijn.”

Wandelende encyclopedie

In de middag werkt ze haar opnames uit en vraagt prijzen op. Maar als het gaat om het uitzoeken van onderdelen, doet Sophie graag een beroep op haar collega. Volgens Sophie “een wandelende encyclopedie.” Er zit veel kennis bij haar team. Dat komt vooral door de leeftijd van haar collega’s. “Ik maak altijd het grapje dat iedereen dubbel zo oud is als ik.” Natuurlijk maakt ze graag gebruik van hun kennis en ervaring. “Ze willen altijd helpen en komen met hun ervaring vaak met dingen waar ik nog niet aan had gedacht.”

“Dan zwaai ik maar even met mijn bouwhelm en zeg dat ik hier moet zijn.”

Deel dit artikel

Samen bouwen aan een mooiere wereld met duurzame gevels. Dát is wat ons drijft.

FloatingGardens is het eerste transformatieproject in Amsterdam Sloterdijk-centrum waarbij een bestaand kantoorpand plaats maakt voor een iconisch, energiezuinig én energieopwekkend gebouw.
Eind 2022 starten we met het plaatsen van kozijnen en vliesgevel in de 64 meter hoge woontoren en aansluitend in de daaronder gelegen Slotermeerschool en KDV.
Om het invallende zonlicht buiten te houden en daarmee het binnenklimaat aangenaam zal “ons zusje” Gevex zonwering plaatsen.

Van kerk tot appartementen

De kogel is door de kerk! De Sint-Leonarduskerk in Beek en Donk wordt getransformeerd tot 25 appartementen voor ouderen die in de laatste fase van hun leven zitten.
Om een aangename leefomgeving met daglicht te creëren voor de toekomstige bewoners zullen we in opdracht van VBW Realisatie grote ramen plaatsen die naadloos aansluiten bij de bestaande glas-in-lood ramen.

De Groot en Visser
De Groot en Visser