Centrum van Sassenheim krijgt kwaliteitsimpuls

In het centrum van Sassenheim is BAM Wonen Zuidwest in opdracht van Brookland Vastgoed gestart met de herontwikkeling van het gebied.

Op de hoek Hoofdstraat, Concordiastraat en Kastanjelaan wordt een ondergrondse parkeergarage, een supermarkt op de begane grond en 26 bovenliggende appartementen gerealiseerd.

Op de hoek van de Vaartkade en de Hoofdstraat komt de nieuwbouw van het tweede blok. Op de begane grond komt een commerciële ruimte met hierboven drie woonlagen met 12 appartementen.

Zowel de supermarkt in blok 1 als de commerciële ruimten in blok 2 zullen door ons voorzien worden van Schüco vliesgevels zodat er veel daglicht binnentreedt.

Met de realisatie krijgt het gebied een enorme kwaliteitsimpuls. Het ontwerp is van de hand van KVDK architecten BNA uit Noordwijk. Oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2025.

Deel dit artikel

Nieuwe thuisbasis voor ABN AMRO

De nieuwe Wicona kozijnen en vliesgevels en de bestaande kozijnen die wij zullen upgraden en herplaatsen dragen mede bij aan de ambitie van ABN AMRO om met de herontwikkeling van hun kantoor te voldoen aan het klimaatakkoord van 2030.

Herontwikkeling voor Brainpark I

Op kantorenpark Brainpark I in Rotterdam wordt op de plek van een bestaand kantoorpand een plan ontwikkeld met ca. 614 woningen. De vliesgevels in de plint en de elementgevel in de woningen die wij zullen plaatsen, zullen zorgen voor een hoge transparantie.

De Groot en Visser
De Groot en Visser