Centrum van Sassenheim krijgt kwaliteitsimpuls

In het centrum van Sassenheim is BAM Wonen Zuidwest in opdracht van Brookland Vastgoed gestart met de herontwikkeling van het gebied.

Op de hoek Hoofdstraat, Concordiastraat en Kastanjelaan wordt een ondergrondse parkeergarage, een supermarkt op de begane grond en 26 bovenliggende appartementen gerealiseerd.

Op de hoek van de Vaartkade en de Hoofdstraat komt de nieuwbouw van het tweede blok. Op de begane grond komt een commerciële ruimte met hierboven drie woonlagen met 12 appartementen.

Zowel de supermarkt in blok 1 als de commerciële ruimten in blok 2 zullen door ons voorzien worden van Schüco vliesgevels zodat er veel daglicht binnentreedt.

Met de realisatie krijgt het gebied een enorme kwaliteitsimpuls. Het ontwerp is van de hand van KVDK architecten BNA uit Noordwijk. Oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2025.

Deel dit artikel

Bouw nieuw eenheidsbureau van start

De Schüco kozijnen en vliesgevels die we in opdracht van hoofdaannemer BAM Bouw en Techniek voor het eenheidsbureau zullen engineeren, produceren en monteren zorgen voor veel lichtinval en een goede isolatie wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving.

De kracht van samenwerking

Innovaties in de bouw ontstaan door kennis en ervaring samen te brengen!
Samen met MVSA, Egde, Vorm en Holland Composites ontwikkelden we de gevel voor The Pulse. Hoogwaardige architectuur waarbij duurzaamheid voorop staat. Met het meest optimale bouwproces dat u zich kunt indenken. Zo zorgen we sámen voor een zo laag mogelijke CO2-impact van gebouwen.
Dát is de kracht van samenwerking!

Door samenwerking ontstaan de mooiste innovaties!

In samenwerking met Holland Composites ontwikkelde De Groot & Visser de BicoSkin.
BicoSkin is het nieuwe, duurzame alternatief voor uw hoogbouwgevel: dunner en lichter dan een traditionele gevel en gemaakt van Duplicor 100% biobased en gerecycled materiaal. Dit concept wordt toegepast bij het Icoon op de Zuidas The Pulse of Amsterdam.

De Groot en Visser
De Groot en Visser