Bouw nieuw eenheidsbureau van start

Aan de rand van het voormalige bedrijvengebied de Binckhorst in Den Haag verrijst straks een nieuw hoofdbureau van de Eenheid Den Haag, ofwel eenheidsbureau zoals het binnen de nationale politie heet, dat functioneel is voor de operatie en tegelijkertijd ook een prettige werkomgeving biedt.

Vanuit een zogenoemde klankbordgroep keken politiemedewerkers uit alle diensten die in het toekomstige pand worden gehuisvest kritisch mee naar alle plannen en het uiteindelijke ontwerp wat aan de eisen van de BREEAM-Excellent certificering voldoet van het Delftse architectenbureau cepezed.

De Schüco kozijnen en vliesgevels die we in opdracht van hoofdaannemer BAM Bouw en Techniek zullen engineeren, produceren en monteren zorgen voor veel lichtinval en een goede isolatie wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving.

De eerste paal is op 4 juli de grond in gegaan. Naar verwachting kunnen de medewerkers eind 2025 een modern, functioneel en toekomstbestendig pand betrekken.

Deel dit artikel

Elk gebouw vraagt om zijn eigen geveloplossing

Geen enkel gebouw is hetzelfde! Een standaard geveloplossing bestaat dan ook niet. Ons Techniek Team denkt graag met u mee over de gevel die het best bij uw gebouw past.
Zo bent u verzekerd van de beste systeemoplossing voor uw gevel!

Nieuwe thuisbasis voor ABN AMRO

De nieuwe Wicona kozijnen en vliesgevels en de bestaande kozijnen die wij zullen upgraden en herplaatsen dragen mede bij aan de ambitie van ABN AMRO om met de herontwikkeling van hun kantoor te voldoen aan het klimaatakkoord van 2030.

De Groot en Visser
De Groot en Visser