Royal FloraHolland

140 stuks geïntegreerde ritsscreens

Project: Royal FloraHolland
Plaats: Aalsmeer
Architect: Paul de Ruiter Architects
Aannemer: BAM Bouw en Techniek B.V.
Opdrachtgever: Royal FloraHolland
Product: Ritsscreens
Jaar van realisatie: 2020

In de gevel van de nieuwe kantoorring die De Groot & Visser in opdracht van BAM Bouw en Techniek bij Flora Holland plaatste hebben we 140 stuks geïntegreerde ritsscreens geplaatst waardoor het invallende zonlicht buiten gehouden wordt. 

Deel dit project

Meldkamer Apeldoorn

De glazen gevel van de nieuwe Meldkamer in Apeldoorn als “wakend oog” over de omgeving

Nieuw schoolgebouw voor AICS

Het vele daglicht dat bij de nieuwe International Community School in Amsterdam door de ramen naar binnen valt, draagt bij aan het welzijn van de leerlingen en daarmee aan de leerprestaties.

Lely fase 2

Ook voor de 2e fase van Lely Maassluis is gekozen voor de transparante gevels van De Groot & Visser.

De Groot en Visser
De Groot en Visser